2: Hourly Schedule by Day Oct. 10th - Oct. 22nd

New Show: Baby Wraps

Schedule by Day: Oct 10th – Oct 22nd 2018

Bulletin Music: Paul Speidel Jazz Guitar at Randall Library 2017

Each Wed, Fri, Sun

6:00 am - Trinity Church
7:30 am – Pawdoption (12 min)
8:00 am - Nashoba News (15 min)
8:30 am-  Cooking with Apples (90 min)
10:00 am - Baby Wraps Quilting Club (15 min)*
10:30 am - Lions Club Talk - Partners for World Health (40 min)*
11:30 am - Essence of India at Nara Park, Acton – Part 1 (120 min)
1:30 pm - Confessions of a Seed Snatcher with Marie Patrice Masse (83 min)
3:00 pm - Hudson Industrial Architecture (64 min)*
4:15 pm – An Interview with John Sebastian (37 min)
5:00 pm – Cooking with Apples (90 min)
6:30 pm – Baby Wraps Quilting Club (15 min)*
7:00 pm - Lions Club Talk - Partners for World Health (40 min)*
8:00 pm - Sounds of Stow Fall Concert November 2015 (101 min)
10:00 pm - Essence of India at Nara Park, Acton – Part 1 (120 min)


Each Thu, Sat, Mon

6:00 am - Trinity Church
7:30 am – Pawdoption (12 min)
8:00 am - Essence of India at Nara Park, Acton – Part 1 (120 min)
10:00 am - Hudson Industrial Architecture (64 min)*
11:15 am - Cooking with Apples (90 min)
12:45 pm - Baby Wraps Quilting Club (15 min)*
1:00 pm - Lions Club Talk - Partners for World Health (40 min)*
2:00 pm - Sounds of Stow Fall Concert November 2015 (101 min)
4:00 pm – Confessions of a Seed Snatcher with Marie Patrice Masse (83 min)
5:30 pm – Lions Club Talk - Partners for World Health (40 min)*
6:30 pm - Nashoba News (15 min)
7:00 pm - Cooking with Apples (90 min)
8:30 pm – Baby Wraps Quilting Club (15 min)*
9:00 pm - An Interview with John Sebastian (37 min)
10:00 pm - Hudson Industrial Architecture (64 min)*

Each Tuesday
9:00am - School Committee
2:00pm - Selectmen
7:00pm – Selectmen