2: Hourly Schedule by Day June 18

Better Batter Baking- Caramel Cookies
Better Batter Baking- Caramel Cookies

Shows for Schedule beginning June 18
Bulletin Board Music- Billy Novick and Guy Van Duser at Lancaster U. Church 2017

Each Mon, Weds, Fri,
6:00 am- Trinity Church
7:15 am- Nurse Talk-Medicare (1 hr, 8 min)
8:30 am- Emily and Dog Bake: Rose Bouquet (18 min)
8:50 am- Dave Ashman Sings (28 min)
9:30 am- Better Batter Baking goes Biking! (25 min)
10:00 am- COA Fitness with Terri
11:15 am- SCT Talk by Rand Wentworth-Healing Power of the Land (39 min)
12:00 pm- 2020 Graduation Parade (10 min) and Senior Speeches (15 min)
12:20 pm- Dave Ashman Sings (28 min)
1:00 pm- 2020SPAT
1:15 pm- Randall L presents-Science Tellers – Dragons Return of the Ice Sorceress (45 min)
2:00 pm- Tricia B of On Your Toes Dance & Theater- Creative Movement and Story for Kids (1 hr)
3:00 pm- Black Lives Matter Protest in Hudson (5 min)
3:05 pm- Wide Field Youth-Race Relations Talk (1 hr, 22 min)
4:30 pm- Tribute to Hale (10 min)
4:45 pm- Nashoba Symphonic Band-Tales Old and New (1 hr, 14 min)
6:00 pm- Black Lives Matter Protest in Hudson (5 min)
6:05 pm- Wide Field Youth-Race Relations Talk (1 hr, 22 min)
7:45 pm- A Far Cry Quartet at NARA Park (1 hr, 14 min)
9:00 pm- Hamilton Talk (1 hr, 20 min)
10:30 pm- New Revival Concert-Laura Cortese and the Dance Cards (1 hr, 47 min)

Each Tues, Thurs, Sat
6:00 am- Trinity Church
7;15 am- Dave Ashman Sings (28 min)
8:00 am- Black Lives Matter Protest in Hudson (5 min)
8:05 am- Wide Field Youth-Race Relations Talk (1 hr, 22 min)
9:26 am- Randall L presents-Science Tellers – Lost & Found, Bubble Trouble, and Finding Fire (37 min)
10:00 am- Tricia B of On Your Toes Dance & Theater- Creative Movement and Story for Kids (1 hr)
11:00 am- Tribute to Hale (10 min)
11:15 am- Nurse Talk-Medicare (1 hr, 8 min)
12:30 pm- 2020 Graduation Parade (10 min) and Senior Speeches (15 min)
12:50 pm- Tribute to Hale (10 min)
1:00 pm- Emily and Dog Bake: Rose Bouquet (18 min)
1:20 pm 2020SPAT (7 min)
1:30 pm- Better Batter Baking goes Biking! (25 min)
2:00 pm- COA Fitness with Terri
3:15 pm- Black Lives Matter Protest in Hudson (5 min)
3:20 pm- Wide Field Youth-Race Relations Talk (1 hr, 22 min)
4:45pm- Tribute to Hale (10 min)
5:00 pm- New Revival Concert-Laura Cortese and the Dance Cards (1 hr, 47 min)
7:00 pm- Historical Soc.-Hamilton Talk (1 hr, 20 min)
8:30 pm- Skylight Astronomical Club Talk (1 hr, 2 min)
9:45 pm- A Far Cry Quartet at NARA Park (1 hr, 14 min)
11:00 pm- Nashoba Symphonic Band-Tales Old and New (1 hr, 14 min)

Each Sunday

6:00 am- Bolton Trinity Church
7:30 am- & 11:30 am – Sudbury St John Lutheran Worship
10:00 am- 12:30 am - St Elizabeth’s Episcopal Church worship- Sudbury

Highlights from our archives! 2019-2020 NRHS Athletics
Volleyball, Hockey, Softball, Basketball, and Field Hockey

1:45pm & 7:15pm  BV Basketball vs Marlborough 11-17-20
2:45pm & 10:45pm  GV Basketball vs Westborough 1-31-20
3:45pm & 9:30pm  Boys Hockey vs Huudson 1-28-20
5:00pm & 11:45pm Wrestling vs Keefe Tech  1-18-19
6:00pm GV Softball vs Wachusett 5-8-19
8:15pm GV Volleyball vs Marlborough  1-17-20